Sint Anthonis,Hoefstraat 6a,5845 BC

Vraagprijs:
€ 314.000 v.o.n.
Type:
Twee-onder-een- kapwoning
Inhoud:
400m³
Woonoppervlakte:
103m²
Aantal kamers:
3
Bouwjaar:
2020
Perceeloppervlakte:
315m²
Verkocht

Gelijkvloers wonen met riante tuin in een groene woonomgeving.
De twee duurzame en levensloopbestendige twee- onder- één- kapwonigen woningen zijn gelegen op de hoek van de straten Hoefstraat en Hanenspoor in de gelijknamige nieuwbouwwijk. De woningen zijn voorzien van een riante tuin en de percelen zijn omzoomd door een groenvoorziening, waardoor de openbare weg op ruime afstand van de woningen ligt. Het grote woonoppervlakte op de begane grond uit zich in ruime woonkamer/keuken, slaapkamer, badkamer en inpandige bergruimte. Middels het plaatsen van een dakkapel is op de eerste verdieping eenvoudig een tweede slaapkamer te creëren. Op slechts vijf minuten wandelen bevinden zich de centrumvoorzieningen rondom de Brink en de Staatsbossen. Kortom, rustig wonen in een groene omgeving en toch dicht bij de voorzieningen.

 

Fotogalerij

Gelijkvloers wonen met riante tuin in een groene woonomgeving.
De twee duurzame en levensloopbestendige twee- onder- één- kapwonigen woningen zijn gelegen op de hoek van de straten Hoefstraat en Hanenspoor in de gelijknamige nieuwbouwwijk. De woningen zijn voorzien van een riante tuin en de percelen zijn omzoomd door een groenvoorziening, waardoor de openbare weg op ruime afstand van de woningen ligt. Het grote woonoppervlakte op de begane grond uit zich in ruime woonkamer/keuken, slaapkamer, badkamer en inpandige bergruimte. Op slechts vijf minuten wandelen bevinden zich de centrumvoorzieningen rondom de Brink en de Staatsbossen. Kortom, rustig wonen in een groene omgeving en toch dicht bij de voorzieningen.

De levensloopbestendige woningen voldoen geheel aan de laatste eisen en trends op het gebied van duurzaamheid en klimaatbewustheid. Zo zijn de woningen niet aangesloten op het gasnet, zijn ze voorzien van zonnepanelen en hebben een energieprestatie coëfficiënt van 0,4. De woningen worden compleet verwarmd met een lucht-water-warmtepomp die de vloerverwarming op beide verdiepingen aanstuurt. Als u in deze woning woont heeft u naast rust, ruimte en een groene omgeving ook nog hart voor het klimaat.

Wonen naar eigen wens
Een huis is heel persoonlijk en voor iedereen zijn andere dingen belangrijk. Daarom is er een ruime keuzemogelijkheid in opties en uitbreidingen. Zo zijn de woningen uit te breiden met een dakkapel zodat er een extra slaapkamer ontstaat op de verdieping. Ook bestaat de mogelijkheid om een extra slaapkamer op de begane grond te situeren. Uiteraard kunnen de keuken, tegels en sanitair precies op uw wensen worden afgestemd. Staat uw wens niet in onze lijst met opties, dan kunnen we in overleg bekijken of we dit toch mogelijk kunnen maken.

Garantie van Bouwgarant
De twee levensloopbestendige semibungalows worden gebouwd onder de normen en voorwaarden van de Nieuwbouwgarantie Eengezinswoningen van Bouwgarant. Hierdoor is de koper extra beschermd. Zo wordt de bouwonderneming die de woningen realiseert, gescreend op de financiële positie en technische vakbekwaamheid. Verder worden de bouwtekeningen en technische omschrijving getoetst en wordt de concept aannemingsovereenkomst beoordeeld. Indien het plan de toetsing niet doorstaat, wordt er dus geen garantiecertificaat afgegeven. Zo bent u dus zeker van een kwalitatief hoogwaardige woning. Meer zekerheden van Bouwgarant zijn dat bij faillissement aannemer de woningen kosteloos worden afgebouwd, er een garantie geldt op verborgen en constructieve gebreken, de woningen worden verkocht middels een model aannemingsovereenkomst en dat bij eventuele geschillen wordt bemiddeld.

Indeling:
Begane grond: 
Ruime entree met meterkast, toilet, trap naar de verdieping en toegang tot de woonkamer en inpandige berging.
Ruime woonkamer met een open keuken met veel lichtinval. 
Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de slaapkamer met uitzicht op de tuin.
Via de slaapkamer heeft u toegang tot een complete badkamer met douche, wastafel en toilet.

Maar mocht u een andere wens hebben, dat kan!
Kijk voor meer informatie: www.plan-hanenspoor.nl en ervaar zelf de mogelijkheden.

Eerste verdieping:
Middels een vaste trap bereikt u de overloop op de verdieping.
Aan de overloop bevinden zich de techniekruimte en een grote bergruimte, welke door het  toepassen van een dakraam of dakkapel ideaal te gebruiken is  als tweede slaapkamer. (de getoonde dakkapel op de tekening is een optie) 

Bijzonderheden:
- Het betreft bouwnummer 1 
- Inhoud circa 400m³
- Gelijkvloers wonen
- Zonnepanelen
- Garantie met Bouwgarant
- Mogelijkheid tot extra slaapkamer op de begane grond
- Mogelijkheid tot garage
- Energiezuinig en duurzaam
- Gasloos