Kopen

De aankoop van een huis is niet zomaar een beslissing.Het is een van de grootste aankopen in een mensenleven waarbij emotie een belangrijke rol speelt.Het gaat er om dat u zich thuis voelt in die woning. Maar het gaat niet alleen om gevoel, ook om verstand. U kunt in uw enthousiasme over zaken heen kijken of er geen aandacht voor hebben.Daarom is het verstandig u te laten bijstaan door aankoopmakelaar Hellen van der Heijden. Zij wijst u niet alleen op bouwkundige aspecten van de woning of belangrijke factoren in de omgeving, maar wijst u ook op juridische zaken waar u rekening mee moet houden.Daarnaast is zij kundig in het scherp onderhandelen zodat u uw droomhuis kunt kopen tegen een scherpe prijs.

aankoop.jpg

Aankoopbegeleiding duur?

Natuurlijk een aankoopmakelaar kost geld. Maar levert u uiteindelijk veel meer op. Want een degelijke scherpe onderhandeling kan u duizenden euro's besparen.

De praktijk wijst uit dat het kopen van een huis en de daarbij behorende prijsonderhandelingen op emotionele gronden plaats vindt. De koper is al snel bang dat zijn droomwoning aan zijn neus voorbij gaat en dan is het bij het onderhandelen lastig om het onderste uit de kan te halen. De aankoopmakelaar houdt u met beide benen op de grond en kan u daarmee flink wat geld besparen. Als u overweegt een woning te kopen neem dan vrijblijvend contact op met Hellen van der Heijden om de mogelijkheden voor aankoopbegeleiding te bespreken.

Even voorstellen:
Hellen van der Heijden

 

In 2007 ben ik als eerste zelfstandige vrouwelijke makelaar gestart in de gemeente Sint Anthonis en Boxmeer. Dagelijks houd ik mij bezig met het verkopen, aankopen, verhuren en taxeren van woningen. Het ontmoeten van veel verschillende mensen met diverse wensen maakt het werk zo bijzonder, afwisselend en boeiend.

Spreekt professionele bevlogenheid met een persoonlijke aanpak en een no nonsens houding u aan dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Graag ga ik met enthousiasme met, en voor u, aan de slag.